Μπαλόνι γέννησης Μουσικό 'Congratulations Its a Boy' Προβολή μεγαλύτερου

512906

Νέο προϊόν

Μπαλόνι γέννησης Μουσικό 'Congratulations Its a Boy'

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

13,80 €

Διαστάσεις μπαλονιού 71 εκ.

Kαλώς ήρθε το μωράκι σας! Χαρίστε του την καλύτερη υποδοχή, συνοδεύοντας το βρεφικό του δώρο με μπαλόνια που θα γεμίσουν χρώμα και χαρά την αξέχαστη στιγμή της γέννησής του, χαρά για τη μητέρα του κι εσάς. Με μια ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων υποδεχθείτε το μωρό σας στο μαιευτήριο ή στο σπίτι. Μπαλόνια It’s a boy, it’s a girl, πελαργός, αρκουδάκι, πατουσίτσα και δεκάδες ακόμα σχήματα και χρώματα για να του εκφράσετε την αγάπη σας.
Για τη μοναδική μέρα της βάπτισής του, στολίστε το σπίτι σας ή την εκκλησία με μπαλόνια καροτσάκια, καρδούλες, παπουτσάκια και αερόστατα. Το Μπουκέτο Μπαλόνια θα κάνει την ημέρα αυτή ιδιαίτερα γιορτινή.

Περισσότερες πληροφορίες


Όλα τα μπαλόνια foil που έχουμε, έχουν ανεπίστρεπτη βαλβίδα που κάνει το φούσκωμα διασκέδαση.

Τι είναι αυτή η βαλβίδα και σε τι με εξυπηρετεί;

Παίρνετε τα μπαλόνια που σας στέλνουμε και με ένα απλό καλαμάκι του καφέ το βάζετε μέσα στην βαλβίδα 15cm και φυσάτε μέχρι να φουσκώσει και να «τεζάρει» το μπαλόνι.

Βγάζετε μετά το καλαμάκι και το μπαλόνι δεν ξεφουσκώνει (ο αέρας περνάει μόνο από τη μια μεριά -βαλβίδα ανεπίστρεπτη-). Το μπαλόνι θα μείνει έτσι φουσκωμένο για μήνες... και αν λίγο ξεφουσκώσει, βάζετε πάλι ένα καλαμάκι και φυσάτε μέχρι να γίνει σαν καινούργιο.

Έτσι με ένα κομμάτι ταινίας διπλής όψεως, μπορείτε να στολίσετε το χώρο σας και να είστε σίγουροι ότι θα διαρκέσει όσο θέλετε.

Μπορείτε μόνοι σας να κάνετε το στολισμό εύκολα, οικονομικά και με τόση ποικιλία να διαλέξετε, που κανένα μαγαζί δεν έχει.

Ζητήστε μας να σας βάλουμε δωρεάν κομμάτια διπλής όψεως, ώστε να φουσκώνετε ... και να κολλάτε.

Αν θέλετε να πετάνε τα μπαλόνια μπορείτε με φιάλη της μιας χρήσεως ηλίου να τα κάνετε να πετάνε και ... αν ξεφουσκώσουν μετά από μέρες έχετε τη φιάλη ηλίου (που δεν παθαίνει τίποτα με τον καιρό) και συμπληρώνεται ήλιον όσες φορές θέλετε εύκολα και οικονομικά.

Το μπαλόνι αποστέλλεται ξεφούσκωτο.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Copyright © 2018 Μπουκέτο Μπαλόνια