ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ Ν.1 Προβολή μεγαλύτερου

860DΒCL30Β

Νέο προϊόν

Χειροποίητο Βιβλίο Ευχών Βάπτισης Φραουλιτσα ν.1

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

27,52 €

Χειροποίητο & προσωποποιημένο βιβλίο ευχών Φραουλιτσα ν.1 για να μείνουν για πάντα στη ζωή σας σαν γλυκιά ανάμνηση οι ευχές των καλεσμένων σας στα βαφτίσια της μικρής σας.

  • Διαστάσεις βιβλίου 28 x 25 εκ.
  • Ο αριθμός σελίδων είναι 40
  • Στο βιβλίο ευχών βάπτισης μπορούμε να τυπώσουμε φωτογραφία, ημερομηνία, ονόμα και ό,τι άλλο θέλετε.

 Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μας στείλετε τη φωτογραφία σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ!

Προσοχή! Αφού αποστείλετε την φωτογραφία, πρέπει να προσθέσετε το προιόν στο καλάθι και να ολοκληρώσετε τα βήματα της αγοράς.

Τα ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΩΝ είναι προσωποποιημένα είδη και σύμφωνα με τους όρους χρήσης θα πρέπει να εξοφλούνται πριν την αποστολή. Ο τρόπος Πληρωμής αντικαταβολή δεν ισχύει.

Περισσότερες πληροφορίες

Ας μείνουν για πάντα στη ζωή σας σαν γλυκιά ανάμνηση οι ευχές των καλεσμένων σας στα βαφτίσια του μικρού ή της μικρής σας.

Το Μπουκέτο Μπαλόνια σας παρέχει βιβλία ευχών με τυπωμένη τη φωτογραφία του μωρού σας ή σε συνδυασμό με τη θεματική διακόσμηση της βάπτισης.

Το βιβλίο ευχών από το Μπουκέτο Μπαλόνια για αγοράκια ή κοριτσάκια, θα είναι αυτό που θα μείνει σαν ενθύμιο από τη βάπτιση του πολυτιμότερου προσώπου στη ζωή σας. Μια μεγάλη θεματική ποικιλία όπως: Φραουλίτσα, Άριελ, Πεταλουδίτσες και άλλα θα στολίσουν το εξώφυλλο του μοναδικού βιβλίου σας.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Copyright © 2018 Μπουκέτο Μπαλόνια