Χειροποίητο βιβλίο ευχών βάπτισης μπιμπερό Προβολή μεγαλύτερου

860DΒCL30Β

Νέο προϊόν

Χειροποίητο βιβλίο ευχών βάπτισης μπιμπερό

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

27,52 €

Χειροποίητο βιβλίο ευχών βάπτισης μπιμπερό. Μια όμορφη ιδέα για να κρατήσετε για πάντα τις ευχές των καλεσμένων σας σ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή!

  • Χειροποίητο βιβλίο ευχών βάπτισης μπιμπερό με λεπτομέρειες του θέματος στο κάτω μέρος κάθε σελίδας.
  • Διαστάσεις βιβλίου 27x21 εκ.
  • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σαγρέ και γυαλιστερό εξώφυλλο.
  • Αριθμός σελίδων 40. 
  • Οι σελίδες είναι από χοντρό χαρτί.

Στο βιβλίο ευχών βάπτισης μπορούμε να τυπώσουμε φωτογραφία, ημερομηνία της βάπτισης, το όνομα του παιδιού και ό,τι άλλο θέλετε. Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μας στείλετε τη φωτογραφία σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ!

Προσοχή! Αφού αποστείλετε την φωτογραφία, πρέπει να προσθέσετε το προϊόν στο καλάθι και να ολοκληρώσετε τα βήματα της αγοράς.

Τα βιβλία ευχών είναι προσωποποιημένο είδος, δηλαδή κατασκευάζεται αποκλειστικά για εσάς και σύμφωνα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, πρέπει να εξοφλείται πριν αποσταλεί. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει.

Περισσότερες πληροφορίες

Ας μείνουν για πάντα στη ζωή σας σαν γλυκιά ανάμνηση οι ευχές των καλεσμένων σας στα βαφτίσια του μικρού ή της μικρής σας. Το Μπουκέτο Μπαλόνια σας παρέχει βιβλία ευχών με τυπωμένη τη φωτογραφία του μωρού σας ή σε συνδυασμό με τη θεματική διακόσμηση της βάπτισης. Το βιβλίο ευχών από το Μπουκέτο Μπαλόνια για αγοράκια ή κοριτσάκια, θα είναι αυτό που θα μείνει σαν ενθύμιο από τη βάπτιση του πολυτιμότερου προσώπου στη ζωή σας. Μια μεγάλη θεματική ποικιλία όπως: πειρατής, nemo, μικρός πρίγκιπας, κορώνα και άλλα θα στολίσουν το εξώφυλλο του μοναδικού βιβλίου σας.

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Copyright © 2019 Μπουκέτο Μπαλόνια