ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΜΙΝΝΙΕ Προβολή μεγαλύτερου

860DΒCL30Β

Νέο προϊόν

Χειροποίητο Βιβλίο Ευχών Βάπτισης Minnie Mouse

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

27,52 €

Χειροποίητο βιβλίο ευχών Minnie Mouse. Κρατήστε για πάντα στη ζωή σας σαν γλυκιά ανάμνηση τις ευχές των καλεσμένων σας στα βαφτίσια της μικρής σας.

  • Διαστάσεις βιβλίου 28 x 25 εκ.

  • Ο αριθμός σελίδων είναι 40

  • Στο βιβλίο ευχών βάπτισης μπορούμε να τυπώσουμε φωτογραφία, ημερομηνία, όμομα και ό,τι άλλο θέλετε.

 Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μας στείλετε τη φωτογραφία σας.

ΠΑΤΗΣΤΕ & ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ!

Προσοχή! Αφού αποστείλετε την φωτογραφία, πρέπει να προσθέσετε το προιόν στο καλάθι και να ολοκληρώσετε τα βήματα της αγοράς.

Τα βιβλία ευχών είναι προσωποποιημένο είδος, δηλαδή κατασκευάζεται αποκλειστικά για εσάς και σύμφωνα με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας, πρέπει να εξοφλείται πριν αποσταλεί. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει.

Περισσότερες πληροφορίες

Ας μείνουν για πάντα στη ζωή σας σαν γλυκιά ανάμνηση οι ευχές των καλεσμένων σας στα βαφτίσια του μικρού ή της μικρής σας.

Το Μπουκέτο Μπαλόνια σας παρέχει βιβλία ευχών με τυπωμένη τη φωτογραφία του μωρού σας ή σε συνδυασμό με τη θεματική διακόσμηση της βάπτισης.

Το βιβλίο ευχών από το Μπουκέτο Μπαλόνια για αγοράκια ή κοριτσάκια, θα είναι αυτό που θα μείνει σαν ενθύμιο από τη βάπτιση του πολυτιμότερου προσώπου στη ζωή σας. Μια μεγάλη θεματική ποικιλία όπως: Φραουλίτσα, Άριελ, Πεταλουδίτσες και άλλα θα στολίσουν το εξώφυλλο του μοναδικού βιβλίου σας.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Copyright © 2019 Μπουκέτο Μπαλόνια