Τρόποι Πληρωμής


Για την ολοκλήρωση της αγορά σας προσφέρουμε 4 τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε όποιον σας εξυπηρετεί:

1. Με Αντικαταβολή

Εξοφλείτε την ACS Courier κατά την παράδοση του προϊόντος. 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

EUROBANK
ΙBAN: GR8402601520000620200345333
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0152.62.0200345333 

Κατά την κατάθεση, συμπληρώνετε τον αριθμό παραγγελίας σας ή τους αριθμούς παραγγελιών εάν είναι παραπάνω από μια.
Στη συνέχεια επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο, καλώντας στο 26910 61694 για να μας ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

3. Με υπηρεσία πληρωμών paypal

Συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέγετε την paypal ως τρόπο πληρωμής. Ακολουθείτε τα βήματα της paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

4. Με πιστωτική κάρτα

Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται μέσω του Αδειοδοτημένου Ιδρύματος Πληρωμών VivaPayments με τη μέθοδο redirect η οποία σας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών. 

VivaPayments, ως ίδρυμα πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, παρέχει μοναδική αξιοπιστία και ασφάλεια. Όλα τα στάδια της διαδικασίας χρέωσης των καρτών είναι πιστοποιημένα κατά PCI-DSS, το παγκόσμια αναγνωρισμένο –αλλά και υποχρεωτικό πλέον- πρότυπο πιστοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών. 


Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων των πιστωτικών καρτών των πελατών της, η VivaPayments χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit, σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Βάσει του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου τα απόρρητα δεδομένα είναι αποθηκευμένα μόνο σε κρυπτογραφημένη μορφή στα συστήματα της, χωρίς άμεση σύνδεση με το διαδίκτυο και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα στις συνεργαζόμενες Τράπεζες.

Copyright © 2018 Μπουκέτο Μπαλόνια